Servicii

Consultanță

Consultanță

Oferim consultanță, astfel ca specialiștii noștri sunt mereu la dispoziția clienților cu recomandări și informații. Ne dorim să faceți o alegere excelentă din punct de vedere al raportului calitate-preț, dar și al aspectului estetic. Astfel, pentru cele mai bune soluții tehnice în materie de uși, ferestre și balcoane, Promotion Business Team este cea mai bună soluție!

Calitate

Calitate

Pentru a concepe planul perfect al locuinței dumneavoastră, trebuie să acordați atenție fiecărui detaliu. Desigur, nu doar arhitectura și stilul amenajării interioare și exterioare contează, ci și materialele utilizate, dar mai ales calitatea acestora. De aceea standardele trebuie să fie ridicate, întrucat aceste componente au funcții importante.

Producție

Producție

Folosim materii prime și accesorii de cea mai bună calitate, cu aparatură mânuită de experți în producția de tâmplărie. Respectăm termenele și întrecem așteptările! Activitatea din fabrică poate fi planificată, executată și monitorizată mult mai ușor cu soluția de management al producției. Sistemul acoperă patru zone principale: producție, materiale, calitate și mentenanță.

Măsurători

Măsurători

Măsuratorile corecte sunt extrem de importante. Noi realizăm această etapă cu cea mai mare atenție, în orice tip de clădire sau încăpere.

Livrare

Livrare

Pentru a ne ridica mereu la pretențiile clienților acordăm o atenție specială comenzilor, termenelor de livrare, relațiilor de parteneriat și tuturor contractelor bazate pe seriozitate, încredere și respect.

Montaj

Montaj

Montăm și verificăm după realizare, cu mare atenție. Totul pentru siguranța și confortul clienților noștri!

Paletizare Export

Oferim și posibilitatea de paletizare pentru export a tuturor produselor din portofoliul nostru!

Paletizare Export